VINK LISSE heet voortaan kaiserkraft

Onze nieuwe naam 124

Wat in 1967 begon als een partnership, is nu onder één naam voortgezet; kaiserkraft met het meest uitgebreide assortiment op de markt voor bedrijven, werkplaatsen, magazijnen en kantoren.

Hiermee benadrukken we onze positie als één van de meest toonaangevende B2B-distributeurs op het gebied van bedrijfsuitrusting. Met meer dan 1000 medewerkers op 19 Europese locaties opereren we nu met een indrukwekkend service- en projectenportfolio onder één naam; kaiserkraft.

Uw betrouwbare en ervaren partner.

Wat nog meer? Niets. U hoeft zich niet opnieuw te registreren of iets anders te doen. Wij blijven u graag op onze welbekende professionele manier ondersteunen en adviseren!

Service

Onze nieuwe naam 124

Met dezelfde mensen en onze jarenlange kennis en ervaring blijven wij u professioneel ondersteunen en adviseren.

Projecten

Onze nieuwe naam 124

Wij begeleiden u professioneel door alle stappen van uw project; planning van de inrichting van uw magazijn of werkplaats en kantoor. Onze projectmanagers adviseren u graag op locatie.

Eigen productie

Onze nieuwe naam 124

Onder het eigen merk Eurokraft ontwerpen en produceren wij interne transportmiddelen gebaseerd op uw persoonlijke wensen en eisen.

Online inkoopplatforms

Onze nieuwe naam 124

E-procurement vereenvoudigt het besteldproces. Als gebruiker profiteert u van de integratie van ons assortiment in uw inkoop- en goederenbeheersysteem. Uw medewerkers kunnen hiermee producten direct bestellen, terwijl uw inkopers eenvoudig de bestelling kunnen goedkeuren. Zo combineren wij maximaal gebruikersgemak met optimale inkoopcontrole en kostenbesparing.

Meer dan 100.000 producten van professionele kwaliteit

Onze nieuwe naam 124

Van interne transportmiddelen, tot magazijn-, kantoorinrichting-, milieu- en verpakkingsoplossingen. Eigenlijk gewoon zoals u van ons gewend bent.

Wij maken het voor u mogelijk

Onze nieuwe naam 124

Tel.: 0252 - 461 300

E-mail:
verkoop@vinklisse.nl