Terug
Inkoophandboek Bedrijf

Bakfietsen in het bedrijf

Voor flexibel transport op het fabrieksterrein

De toekomst van de mobiliteit is niet langer voorbehouden aan auto's. Bakfietsen worden steeds populairder en zijn een serieus alternatief aan het worden voor het vervoer van voorwerpen van A naar B, met name in particuliere en zakelijke omgevingen.

Hiervoor hoeft de gebruiker niet langer alleen op spierkracht te vertrouwen. Modellen met elektrische aandrijving versterken de eigen inspanningen van de gebruiker en maken het verplaatsen van lasten veel gemakkelijker. Ondanks hun hoge laadvermogen zijn bakfietsen verrassend gemakkelijk in het gebruik. Vooral bedrijven met grote fabrieksterreinen of verschillende kantoren hebben baat bij de aanschaf van een bakfiets. Vaak staan daar één of twee fietsen ter beschikking die het personeel flexibel kunnen gebruiken.

Dit zijn de voordelen van een bakfiets.

  • Een bakfiets gebruikt geen benzine en is goedkoop in gebruik
  • Neemt minder ruimte in dan bijvoorbeeld een heftruck of een auto en kan ruimtebesparend worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt
  • Transporttaken worden in korte tijd uitgevoerd met het wendbare en manoeuvreerbare voertuig
  • Kan ook door nauwe doorgangen worden gemanoeuvreerd
  • Altijd beschikbaar wanneer een voorwerp op korte termijn op een andere plaats nodig is
  • Zorgt voor lichaamsbeweging tijdens de werkdag
  • Ontziet het milieu

Hoe kunnen bakfietsen in het bedrijf worden gebruikt?De voordelen van een bakfiets in één zin? U kunt overal komen zonder veel moeite en u kunt ook veel meenemen.

Welke bakfiets voor welke taak?

De flexibele allrounder: de bakfiets Classic

Onze klassieke bakkersfiets is geschikt voor het vervoer van kleine ladingen op het fabrieksterrein. Op deze ongemotoriseerde bakfiets kunt u voorwerpen tot 50 kg vervoeren. Hij is lichter en wendbaarder dan het alternatief met drie wielen. Bij dit tweewielige model bevindt het transportrek zich boven het voorwiel. Dit maakt het mogelijk de lading altijd in het zicht te hebben en er snel bij te kunnen.De sterke driewieler: E-Cargo bakfiets PRO

Bij deze elektrische fiets bevindt de grote, gesloten transportbox zich aan de voorkant van de fiets tussen de twee voorwielen. Het ontwerp met drie wielen houdt de E-Cargo evenwichtig en stabiel, zelfs bij stilstand of in bochten. De krachtige achterwielmotor helpt u bij het wegrijden en vooruitkomen met snelheden tot 25 km/u. Dit is vooral comfortabel wanneer u de belastingsgrens van 80 kg nadert. Deze elektrische bakfiets is een echte pakezel en vervoert moeiteloos en veilig materiaal, uitrusting en andere goederen in de directe omgeving.

Bakfietsen wt$

De bakfiets op een normale werkdag: 7 beproefde praktische tips

Onze topcategorieën uit dit handboek