<B>Enkelfähig product</B><br/><br/>Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?<br/>Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Nr.: 653126 49

Mobiele luchtreiniger HERCULES H14 – IDEAL reinigingscapaciteit 810 m³/h

Mobiele luchtreiniger HERCULES H14 – IDEAL
Uitklapbare handgreep voor optimale mobiliteit

h x b x d = 625 x 522 x 399 mm

€ 1.825,-
Prijs / stuk (excl. BTW)

Levertijd: Levering binnen 4 weken
Of
Inloggen en in 3 stappen naar uw offerte
Productomschrijving
Met zijn hoge luchtdebiet tot 810 m³ gezuiverde lucht per uur zorgt de robuuste HERCULES H14 voor mobiele luchtzuivering in alle grotere, openbare gebouwen zoals kantoren, scholen, kantines, fitnessstudio's, praktijkruimten en in de detailhandel, overal waar het belangrijk is om ruimten binnen de kortst mogelijke tijd van schadelijke stoffen te ontdoen.
Met het uiterst effectieve, individueel geteste HEPA H14-deeltjesfilter (afscheidingsgraad van tenminste 99,995%) worden verontreinigende stoffen en onzuiverheden zoals stof, fijnstof (PM10, PM2,5 en kleiner), pollen en andere in de lucht zwevende allergenen uit de lucht in de ruimte verwijderd. Ziekteverwekkers zoals virussen, bacteriën en schimmelsporen worden ook uit de kamerlucht gefilterd.
Naast het hoofdfilter is een hoogwaardig voorfiltervlies bij de levering inbegrepen. Het filtert grove vuildeeltjes en stof voordat de lucht in het hoofdfilter wordt gevoerd. Dit verlengt de levensduur van het HEPA-filter. De metalen behuizing met poedercoating maakt de HERCULES H14 bijzonder robuust. De ingebouwde GreenTech EC-motor zorgt voor een laag stroomverbruik en is aangenaam stil.

Debiet en luchtverversingssnelheid bij 100 m³:

Fase 1 = 125 m³/h, 1,2 LWR*/h, 29,0 dB(A)
Fase 2 = 250 m³/h, 2,5 LWR*/h, 39,5 dB(A)
Fase 3 = 420 m³/h, 4,2 LWR*/h, 48,0 dB(A)
Fase 4 = 600 m³/h, 6,0 LWR*/h, 57,5 dB(A)
Fase 5 = 810 m³/h, 8,1 LWR*/h, 65,5 dB(A)

*Luchtverversingssnelheid
  • Zeer effectief HEPA H14-filtersysteem met individuele tests en certificaat volgens EN 1822
  • Doeltreffend tegen virussen, bacteriën, fijn stof, pollen en allergenen
  • 5 krachtige ventilatorsnelheden kunnen worden geselecteerd, laag energieverbruik
  • Dankzij de superieure motor en ventilatoreenheid wordt de binnenlucht in de kortst mogelijke tijd gereinigd
  • Bedieningspaneel met robuuste, stof- en waterdichte wipschakelaars voor handmatige bediening van functies
  • Praktische geheugenfunctie: na uit- en weer inschakelen blijft de laatst gekozen ventilatorsnelheid bewaard
  • Dankzij de uitklapbare handgreep en de rubberen, lichtlopende wielen kan hij flexibel worden gebruikt
  • De luchtreiniger kan zowel staand als liggend worden gebruikt
  • Met filtervervangingsindicator, signaleert vereiste filtervervanging
  • Ontwikkeling en productie van een sterke en solide kwaliteit
Technische gegevens
Producttypeluchtreinigers
Aansluitspanning220 – 240 V / 50 – 60 Hz
Breedte522 mm
Kleurgrijs
Geluidsniveau29 – 65,5 dB(A)
Gewicht28 kg
Hoogte625 mm
Vermogen0,17 KW
Reinigingscapaciteit810 m³/h
Diepte399 mm
Luchtvolumestroom810 m³/h
Leveringgemonteerd
Achtergrondkennis over luchtzuivering
Gebruiksaanwijzing
Duurzaamheid
Van gerecycled materiaal
Dit product is geheel of gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Producten van gerecycled materiaal zijn artikelen of materialen die zijn gemaakt van hergebruikte of gerecyclede grondstoffen (zie de technische gegevens voor meer informatie). Het gebruik van gerecyclede materialen heeft als doel hulpbronnen te sparen en de hoeveelheid afval te verminderen.
Enkelfähig
<B>Enkelfähig product</B><br/><br/>Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?<br/>Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Enkelfähig product

Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?
Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.

Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze Enkelfähig-informatiepagina.

Circulaire economie
Een circulaire economie is een economisch systeem waarin afval wordt voorkomen en hulpbronnen efficiënt worden gebruikt door materialen, producten en afval in gesloten kringlopen te laten circuleren en opnieuw te gebruiken als grondstoffen of energiebronnen voor nieuwe producten.
Dit product levert een verhoogde bijdrage aan het bereiken van de circulaire economie. De verhoogde bijdrage in vergelijking met andere producten is het resultaat van verschillende factoren, waaronder het gebruik van duurzame materialen, de mogelijkheid om te recyclen en de integratie van gerecyclede materialen in het productontwerp. Duurzame verpakking wordt ook meegenomen in de beoordeling binnen de circulaire economie.

Innovatie en technologische vooruitgang
Dit product scoort binnen zijn productgroep door het gebruik van een innovatief productontwerp of innovatieve materialen die de duurzaamheid van het product bevorderen. In vergelijking met andere producten steunt het product bijvoorbeeld op duurzamere materiaaloplossingen, het gebruik van een groter recyclingaandeel of een geoptimaliseerd productontwerp dat de recyclebaarheid, levensduur, duurzaamheid en dus de algemene duurzaamheid van de productoplossing positief beïnvloedt.