Laatste update

Corona-virus (sars-cov-2): actuele informatie

Telefonische bereikbaarheid

Vanwege de huidige omstandigheden rondom COVID-19 is het mogelijk dat onze sales afdeling telefonisch lastig bereikbaar is. De gezondheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit en daarom werken onze medewerkers in principe vanuit huis.

U kunt ons ook altijd per mail bereiken via

Wij hebben alles wat u momenteel nodig heeft

Hygiëne-assortiment

Beschermingsmaskers, beschermende kleding en ontsmettingsmiddelen zijn nog steeds moeilijk te verkrijgen. Voor uw veiligheid accepteren wij geen aanbiedingen van dubieuze leveranciers om onze voorraad aan hygiëneproducten aan te vullen.

Andere hygiëneproducten die u kunnen helpen bij het bestrijden van virussen en bacteriën zijn te vinden in onze hygiëneshop. Daarnaast dragen luchtzuiveraars actief bij aan een aanzienlijke vermindering van de concentratie van virussen in de kamerlucht.

Home office-assortiment

Voor de gezondheid van iedereen moeten we de sociale contacten in de nabije toekomst tot een minimum beperken. Kantoren staan dus momenteel leeg, veel medewerkers werken vanuit huis.

Daarom is het des te belangrijker dat de juiste ergonomische bureaus en stoelen ook hun plaats hebben in het thuiskantoor.
Naar de winkel van het thuiskantoor