Equipped for the year's loveliest smile

Herfstliefde

De zomer gaat voorbij. Nou en? Daarna komt de gouden herfst - en tegelijk duizend redenen om weer helemaal verliefd te worden op dit seizoen.

De herfst kan zonovergoten zijn, maar ook modderig bruin, bewolkt grijs en regenachtig blauw. Het perfecte moment dus om buitenfaciliteiten in winterslaap te brengen en binnenruimtes op te frissen, inclusief hoeken en kleine onderdelen. Begin aan het project ‘herfstliefde’. Bij ons bent u altijd ‘equipped for the year's loveliest smile’.

Op naar buiten

Ons project voor struiken, bladeren en paden

Buitenfaciliteiten worden niet langer alleen als het visitekaartje van een bedrijf beschouwd, ze zijn een waardevolle ontspannings- en werkruimte geworden. Goed onderhouden en doordachte opritten, looppaden, schermen, luifels en ruimtes om u even terug te trekken maken van buitenruimtes een plek die het welzijn bevordert. En daarmee natuurlijk ook de productiviteit. Niet alleen in het warme seizoen.

Zorg er nu voor dat uw buitenfaciliteiten er het hele jaar goed uitzien en u uitnodigen om op adem te komen: wij hebben hiertoe de beste producten voor struiken, bladeren en paden samengesteld.

Op naar binnen

Ons project voor ruimtes, lucht en oppervlakken

Stof en vuil vinden altijd een weg. Overal waar mensen, werk en omgeving samenkomen, ontstaan kleine stofdeeltjes. En alles wat eenmaal in de lucht zit, komt onvermijdelijk weer naar beneden en overal op oppervlakken en vloeren terecht. We kunnen deze natuurwet niet veranderen, maar al het andere wel. Met onze veelzijdige uitrusting voor binnenreiniging.

Of het nu gaat om spinnenwebben, vlekken of spetters - waar de schoonmaakprofessional naar op zoek is, is bij ons te vinden! Begin nu met uw najaarsschoonmaak en verwijder vuil gemakkelijk, veilig en zonder onhandig met een bezem rond te zwaaien: dit zijn onze sprankelend schone oplossingen voor ruimtes, lucht en oppervlakken.

Snel de hoeken in

Ons project voor kleine onderdelen en kleine apparaten

Zoals we allemaal weten, maakt veel kleine rommel een grote puinhoop - en dit kan snel een gigantische opgave worden. U zult dit bijvoorbeeld merken wanneer u kleine tot zeer kleine machine- of apparaatonderdelen moet reinigen of ontvetten. Met de juiste producten uit ons assortiment kunt u de inspanning aanzienlijk verminderen om vet, olie en vuil van kleine onderdelen op een milieuvriendelijke, veilige en grondige manier te verwijderen.

Dit zorgt ervoor dat uw kleine onderdelen en kleine apparaten in alle bewerkingsprocessen betrouwbaar, nauwkeurig en met toegevoegde waarde blijven functioneren.

Goed om te weten!

Onze onderdelenreinigers en reinigingstafels kunnen ook biologisch zijn!

Wilt u of kunt u zonder oplosmiddelen of vluchtige organische stoffen (VOS)? Kijk dan maar eens naar onze biologische reinigingstafels.

Hierbij verwijderen micro-organismen de olie en het vet van de kleine onderdelen. Niet alleen het perfecte alternatief voor het milieu, maar ook voor bedrijven die op een bijzonder duurzame manier willen werken: omdat de reinigeroplossing niet als gevaarlijke stof is geclassificeerd en in dit geval niet onder gevaarlijke producten valt, is het afvalproduct dit evenmin. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Alles over de herfst

Hoe u met de juiste uitrusting altijd herfstfris blijft.
Herfstproducten voor uw bedrijf wt$

‘Is bij u alles weer- en winterbestendig?’

Van gazononderhoud tot wateraansluiting - hier vindt u waardevolle tips over hoe u de buitenfaciliteiten van uw bedrijf winterbestendig kunt maken!

Herfstproducten voor uw bedrijf wt$

‘Tips voor een goed georganiseerde kantoorschoonmaak’

In dit artikel komt u te weten waarom een schone werkplek zo belangrijk is en krijgt u een checklist voor een optimale kantoorschoonmaak.

Herfstproducten voor uw bedrijf wt$

‘3 risicofactoren voor de gezondheid op het werk’

In dit artikel hebben we de belangrijkste eisen voor de werkplek voor de factoren lucht, licht en lawaai overzichtelijk voor u samengevat.

Herfstproducten voor uw bedrijf wt$

‘Buitenruimtes op de juiste manier gebruiken en onderhouden - dat gaat zo’

Kom meer te weten over de voordelen van een goed geplande buitenruimte, concrete gebruiksmogelijkheden en veiligheidsaspecten. Bovendien vindt u een checklist over hoe u uw buitenruimte tijdens elk seizoen goed kunt onderhouden.

Herfstproducten voor uw bedrijf wt$

‘Richtlijnen voor het schoonmaken van uw werkplaats’

Kom meer te weten over waarom een schone werkplaats belangrijk is, hoe u het beste kunt schoonmaken en wat de 5S-methode met een schone werkplaats te maken heeft.

Herfstproducten voor uw bedrijf wt$

‘Waarvoor hebt u onderdelenreinigers nodig?’

Hier komt u meer te weten over hoe onderdelenreinigers werken, wat de verschillen zijn tussen de verschillende varianten en wanneer welk type reiniger wordt gebruikt.

Herfstproducten voor uw bedrijf wt$

‘Lucht als gezondheidsfactor’

De klimaatomstandigheden in de binnenruimte is een belangrijk aspect van ergonomie op de werkplek. Naast verlichting, lawaai, trillingen, straling en elektromagnetische velden is het een van de fysische factoren van een werkomgeving.

Herfstproducten voor uw bedrijf wt$

‘Zo maakt u uw kantoor op een milieubewuste manier schoon’

Hier komt u meer te weten over milieubewuste reinigingsmaatregelen in bedrijven en welke eisen er gelden voor duurzaam onderhoud van ruimtes. De handige checklist helpt u deze maatregelen direct uit te voeren.

Herfstproducten voor uw bedrijf wt$

‘Trucs voor orde en reinheid op de werkplek’

Ontdek in dit artikel waarom een opgeruimde en schone werkplek zo belangrijk is en leer onze beste opruimtrucs en schoonmaaktips voor uw werkplek!