Afvalbakken van Rubbermaid overleven elk afval

Gegarandeerd onverslijtbaar

Nu gaan Slim Jim®, Defender®, Brute® en Untouchables® echt aan de slag. Met een garantie van 5 tot 10 jaar op de levensduur van onze producten krijgen onze afvalhelden nooit genoeg van afval.

Kringloopbakken en afvalbakken moeten in de loop van hun leven heel wat doorstaan, incasseren en slikken - het is dan ook goed dat Rubbermaid ze intensief heeft getest op duurzaamheid en bestendigheid. Daarom zit er echt heel wat achter die grote kleppen: een grote capaciteit bijvoorbeeld, praktische functies zoals een pedaalmechanisme, een klapdeksel of een inworp op ergonomische hoogte.

Met Rubbermaid producten bent u goed uitgerust voor elk soort afval en elk soort gebruik, zelfs bij extreme, commerciële of industriële activiteiten.

10 jaar garantie. Of: een productlevensduur van 5,184,000 minuten

5 jaar garantie op Rubbermaid-producten van kunststof

5 jaar garantie op Rubbermaid-producten van metaal

Overige handige Rubbermaid-producten voor u

Neem een kijkje in onze Rubbermaid-webshop. Hier vindt u ongetwijfeld nog vele andere handige oplossingen om uw ruimten netjes te maken en te houden.

Rubbermaid-aanbieding wt$

Een leidraad voor het verminderen van de hoeveelheid afval in uw bedrijf

Rubbermaid-aanbieding wt$

Het vermijden van afval bespaart hulpbronnen en beschermt mensen en het milieu. Welke praktische benaderingen bestaan er voor afvalvermindering in bedrijven? Aan de hand van de 3 praktische tips voor afvalpreventie in dit artikel komt u erachter.

Afvalbeheer: zo motiveert u medewerkers

trashmanagement

Een goede afvalsortering is een ingewikkelde kwestie, maar er mag nooit twijfel bestaan over welk afval waar hoort. Voor de implementatie van uw afvalbeheer hebben wij een heleboel nuttige informatie verzameld.

Rubbermaid-aanbieding mg$

Allrounder op het gebied van afval

Rubbermaid beschikt gegarandeerd over het juiste afvalsysteem voor u. Vraag het ons. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten om afval op uw werkplek te reduceren.