Bomen voor Nicaragua

U koopt, wij planten *

Hallo bos!

3334 geplante bomen

Het is geweldig dat zoveel mensen hebben meegedaan: met de hulp van ieder van hen hebben we ons doel bereikt: er zijn 3334 bomen geplant!

Dank u dat u ons in deze campagne steunt met uw ’groene boodschappen’. Dank voor de goede samenwerking en transparante verslaggeving vanuit Nicaragua gaat ook naar onze projectpartner PRIMAKLIMA. En natuurlijk ... last but not least: dank aan Filomar Herrara Rivera en zijn familie, die er nu voor zorgen dat elke zaailing een sterke boom wordt.

Een Chinees spreekwoord luidt: 'Plan je voor een jaar, bouw dan maïs aan, plan je voor duizend jaar, plant dan bomen.' Doen we! En u kunt meedoen!

Bomen zijn de echte superhelden van deze wereld: ze absorberen CO2 waarbij zuurstof vrijkomt, dienen als habitat voor dieren, zorgen voor een gezonde grond en voor koeling, en zijn goed voor het klimaat. Daarom gaan we in 2022 samen met u en in samenwerking met PRIMAKLIMA 3334 bomen in Nicaragua planten. Van 7 maart tot en met 27 maart 2022 is het devies: u koopt, wij planten. Zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij ... de eerste bomen zijn al weg.

* Deze actie is geldig bij de aankoop van producten met het activeGREEN-label tussen 7 maart en 27 maart 2022 of totdat het totale aantal van 3334 te planten bomen is bereikt.

Zo eenvoudig is het

kopen

1. Product gekocht

Winkel bij ons, leg 1 product met het activeGREEN-label in uw winkelwagen en plaats uw bestelling

inschrijven

2. Ingeschreven voor de nieuwsbrief

Schrijf u uiterlijk 27 maart 2022 in voor onze nieuwsbrief (met het e-mailadres dat u bij uw bestelling heeft gebruikt)

planten

3. Boom geplant

We planten een boom voor u in Nicaragua en sturen na afloop van de actie per e-mail een certificaat naar u op

delen

4. Goede daad gedeeld

Deel uw goede daad op social media

Onze activeGREEN-bestsellers

Alle modellen met het activeGREEN-label voldoen aan de duurzaamheidscriteria en zijn bijvoorbeeld CO2-neutraal geproduceerd. Klanten die kiezen voor activeGREEN betalen daarvoor geen meerprijs, ongeacht of het nu om het eigen merk of dat van een fabrikant gaat. Onze 'groene' producten zijn dus niet duurder.

Steun deze actie met uw aankoop en kies voor een duurzaam producten met het activeGREEN-label. De bossen op aarde zijn uw dankbaar.

Onze dankbaarheid groeit

Duurzaamheid begint bij de aanschaf

Bomen voor Nicaragua wt$

Met het oog op een betere omgang met de grondstoffen van de aarde laten we ons van onze beste kant zien: in ons duurzame assortiment kunt u naar hartenlust duurzame en groene producten inslaan.

Bomen voor Nicaragua mg$

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag al uw vragen.