Zakelijke apparatuur voor wie meer verwacht

Thuiskantoorproducten voor perfect werkcomfort

Wat is goed werk? Meer dan u denkt: meer bewegen, meer tijd voor uzelf overdag, of meer moed om nieuwe dingen te doen... met een update van kantoor naar thuiskantoor bijvoorbeeld.

Werken kunt u immers overal tegenwoordig, mits u over de juiste apparatuur voor een perfecte werk-thuisbalans beschikt. Toon uw medewerkers het respect dat ze verdienen, met producten die verder gaan dan de norm.

Moderne en ergonomische zitoplossingen

Voor meer ruggengraat en een sterke houding

Dynamische zit-sta-oplossingen

Voor meer stabiliteit en zelfbeschikking

Nieuw: fitnessproducten voor op de werkplek

Een succesvol bedrijf is altijd gebaseerd op een gezonde en creatieve geest. Onze sportapparatuur brengt iedereen nu snel op de been en verhoogt zo de prestaties en concentratie van uw teams. Op locatie en natuurlijk ook thuis.

Roodgloeiend: producten voor lokale bedrijven

Duik in onze productideeën waarmee we samenwerking op locatie nog mooier, efficiënter en eigentijdser maken. Vertrouw op oplossingen die elke ruimte in uw bedrijf geschikt maken voor het nieuwe werken.

5 tips voor meer welzijn in het thuiskantoor

Mobiel werken is niet langer een tijdelijke oplossing. Het thuiskantoor is nu een echt alternatief voor de bedrijfswerkplek. Hoog tijd om uw huis goed in te richten en routines te ontwikkelen die het werk aangenamer maken. Onze 5 tips voor meer welzijn in het thuiskantoor vertellen u hoe u dit doet.

Zo maakt werk gelukkig: houd van wat u doet!

Wij adviseren u graag over werkplekinrichtingen die de werktijd tot onderdeel van het leven maken. Met nieuwe producten voor wie meer verwacht.

Zo zorgt u ervoor dat goede medewerkers graag bij u komen en het liefst bij u blijven.