XXL-Ruimteoplossingen + Projectservice

Project service and CAD planning wt$

Systeemkantoren, gemeenschappelijke ruimtes, machineveiligheidshekken? Het maakt niet uit hoe uiteenlopend uw behoefte ook is, wij hebben de juiste producten in huis en weten deze op de juiste manier toe te passen! Ook stalen entresols, kraansystemen, scheidingswandsystemen en slagbomen. Wij kunnen zelfs douchevoorzieningen in containers voor u regelen.

Efficiënte en veilige ruimteconcepten ontwikkelen wij in alle formaten en hoogtes, in zowel nieuwe als bestaande gebouwen. En dat zelfs tijdens renovatiewerkzaamheden, bij verbouwingen of uitbreidingen. Hoe u de beschikbare ruimte ook wilt benutten, wij creëren de passende vertrekken:

  • Met één of twee verdiepingen;
  • Verplaatsbaar of statisch;
  • Doelmatig en representatief;
  • Met of zonder inrichting: sanitaire voorzieningen, opslagruimte, gemeenschappelijke ruimtes, kantoren.

Onze ruimteoplossingen zijn altijd op maat gemaakt, met hoogwaardige systeemcomponenten vervaardigd en met een intelligente structuur. Daarbij vervullen wij altijd uw wensen aan hoogwaardig, duurzaam en economisch bouwen. En omdat ruimtes ook altijd een onderdeel van de architectuur zijn, worden ruimtesystemen van kaiserkraft

, samen met planologen en opdrachtgevers ontwikkeld, dus samen met u. Dat doen wij ook graag bij u ter plaatse.

Uiteraard realiseren wij ook volledige XXL-projecten van de aanvraag en de planning tot en met de organisatie, levering van goederen, montage en de eindafname. Onze gekwalificeerde experts staan altijd voor u klaar.

CAD-Planningservice

Project service and CAD planning wt$

WIJ HEBBEN EEN PLAN

Plaatsen we de kast tegen de wand of naast het raam? Is de stelling op de juiste hoogte voor uw magazijn? Zijn de wettelijke voorschriften eigenlijk wel nageleefd? Dit zijn de details waarover wij graag met u meedenken. Met de kosteloze CAD-planningsservice van kaiserkraft

heeft u altijd toegang tot een expert bij de inrichting van uw werkruimtes.

Telefoon: 0252 - 46 13 00

E-mail: verkoop@kaiserkraft.nl